De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Over ons

Bytes: vertrouwd partner in IT Recruitment

✓ De beste match         ✓ Passie voor recruitment en IT        ✓ Voor de lange termijn

Bij Bytes Recruitment streven we ernaar om IT’ers blij te maken met een uitdagende carrière binnen de best passende organisatie en bedrijven met een IT’er die helemaal bij hun past. Door als partner dicht bij de mensen en organisaties te staan, wil Bytes Recruitment een waardevolle bijdrage leveren aan dit succes, voor de lange termijn!

Inzetten op kwaliteit en duurzame werkrelaties, dat is precies wat wij willen bereiken. Hoe we dat doen? Dat leggen we je graag uit, lees je mee?

De beste match

Uit onderzoek blijkt dat 61% van de IT-professionals wordt overspoeld met vacatures die niet relevant zijn. Tegelijkertijd zien we een stijging van het aantal IT-professionals dat benaderd wordt door bedrijven waarbij de vacatures niet overeenkomen met hun expertise of bedrijfscultuur. Dit is natuurlijk bijzonder frustrerend! Bij Bytes Recruitment zetten we onze expertise en ons uitgebreide netwerk in om dit te voorkomen. Wat wij doen:

  • Wij gebruiken onze community boordevol gekwalificeerde IT-professionals;
  • We werven actief via Jobadvertising;
  • We voeren diepgaande intakegesprekken met relevante kandidaten;
  • We helpen graag bij het versterken van het werkgeversmerk van jouw bedrijf.

Voor kandidaten streven we naar een informele benadering. We willen jou als individu leren kennen en duidelijk begrijpen wat je wensen zijn, zodat we je kunnen matchen met een bedrijf dat bij je past. Een plek waar je enthousiast van wordt en waar je graag nog jaren wilt blijven werken.😉

Passie voor recruitment en IT

Vanuit ons kantoor in Hardinxveld, onder de rook van Rotterdam, zorgen wij dat organisaties en IT kandidaten dichter bij elkaar komen. Dankzij onze nuchterheid en een vleugje bravoure uit de stad, kun je erop vertrouwen: Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Wij luisteren graag naar jouw wensen en behoeftes.

Wij doen recruitment niet omdat het moet, maar omdat wij passie hebben voor IT, recruitment en een stuk marketing. Wij beschikken over professionele search software, een vast contactpersoon en jarenlange ervaring op het gebied van IT, recruitment en communicatie. We willen onze kennis up-to-date houden en verder ontwikkelen, zodat we jouw bedrijf zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

In onze blogs lees je over deze diverse onderwerpen!

Voor de lange termijn

Een goede relatie eindigt niet bij een succesvolle bemiddeling. Bij Bytes Recruitment willen we IT professionals voor de lange termijn behouden voor de organisatie waarin zij terechtkomen. Samen met de kandidaat vieren we natuurlijk een nieuwe baan, vanaf dan laten we de kandidaat ‘los’ en gunnen en wensen we hem het beste bij zijn nieuwe werkgever. Hierin willen we onze rol als een betrouwbare bemiddelaar vasthouden.

Bij een bemiddeling door middel van detachering, houden we de kwaliteit hoog door frequent contact, scholing en coaching. Zo doen wij er alles aan om de samenwerking tot een succes te maken. Wij byten ons erin vast!

Ons Team