De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Zoek een baan die bij je past!

Ga aan de slag in jouw vakgebied!

Een groot deel van je tijd wordt besteed aan werk. Waarom zou je dan kiezen voor een bedrijf waar je niet gelukkig bent of een functie die je niet inspireert? Ons doel is om voor jou een baan te vinden die in lijn is met jouw loopbaan en die je voldoening geeft.

Kun je geen vacature vinden die meteen jouw interesse wekt? Geen zorgen. Upload je CV, we leren je graag beter kennen.

 

 

Zoek jouw vakgebied bij Bytes!

Je kunt bij ons diverse banen vinden in de IT. Ben jij benieuwd welk vakgebied bij je past? We leggen het graag aan je uit!

Netwerkbeheer

  • Kan jij als geen ander ICT-problemen oplossen en hou je ervan om je kennis te delen met klanten of medewerkers? Dan is dit iets voor jou!

Security Consultancy

  • Ben jij degene die de online veiligheid kan en wil waarborgen? Dan zit je hier op de juiste plek!

Servicedesk

  • Ben jij communicatief sterk? Werk je graag samen en kan je snel problemen oplossen? Dan is dit iets voor jou!

Cloud Consultancy

  • Ben je gepassioneerd over het werken met de Cloud en haal je voldoening uit het adviseren van anderen en het maximaliseren van hun potentieel? Bekijk dan de vacatures en solliciteer!

Business Consultancy

  • Heb jij een bedrijfskundige achtergrond en affiniteit met de IT? Wil jij graag bedrijven optimaliseren? Dan zijn deze vacatures iets voor jou!

Development 

  • Programmeer jij het liefst de hele dag en heb jij kennis van diverse programmeertalen? Solliciteer en laten we een mooie nieuwe relatie bouwen!

Baan Zoeken heeft een breed aanbod aan verschillende vakgebieden. Zoek jouw vakgebied en bekijk de vacatures. De vakgebieden zijn erg breed, van uitvoerend werk tot kantoorbanen.