De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Recruitment Marketing

Worstel jij met het vinden van de juiste kandidaten? Boost je vacature via Bytes en versnel je wervingsproces met recruitment marketing!

Sinds 2022 zetten we recruitment marketing op een succesvolle manier in om uitdagende vacatures in te vullen. Dit doen doen wij door unieke, op maat gemaakte strategieën te bieden om jouw doelgroep te bereiken. Om ervoor te zorgen dat we de juiste doelgroep bereiken, maken we op basis van onafhankelijke data een doelgroepanalyse, waaruit de wervingshaalbaarheid en kanaalkeuze per vacature duidelijk wordt. Denk hierbij aan advertentiemogelijkheden op social media, vacaturebanken en binnen onze kandidatendatabase met meer dan 80.000 kandidaten, waaruit unieke matches kunnen worden gemaakt.

Hoe helpen we jou?

Door een maatwerkcampagne te maken voor jouw openstaande vacature(s). Vergroten we de kans om deze in te vullen. Graag komen wij langs om samen te kijken naar de mogelijkheden voor recruitment marketing. Deze onderscheidende manier van werven maakt Bytes Recruitment specialist in de IT recruitment. Interesse? Neem gerust contact met ons op.

Wat levert het op?

Wij geloven sterk in de unieke kracht van elk bedrijf. Deze kracht wordt vaak pas echt ervaren wanneer men deel uitmaakt van de organisatie, het is wat mensen motiveert om te blijven. De bedrijfscultuur is van onschatbare waarde, niet alleen voor de medewerkers maar ook voor de wereld daarbuiten. Wat maakt werken bij jullie zo aantrekkelijk? Waarom is jullie bedrijf zo’n plezier om mee samen te werken? Wie zijn de mensen achter jullie organisatie en hoe kunnen werkzoekenden zich thuis voelen binnen jullie cultuur? Dit zijn vragen die we graag omzetten in concrete acties door middel van recruitment marketing.

Naast het verbeteren van het werkgeversimago streven we er ook naar om latent en niet-werkzoekende te bereiken. Door deze groep te bereiken, vergroten we het aantal sollicitanten dat van onschatbare waarde kan zijn voor jullie bedrijf.

Kortom, met recruitment marketing zorgen wij voor:

  • Meer waardevolle sollicitanten voor jullie bedrijf;
  • Meer naamsbekendheid en een verbeterd werkgeversimago;
  • Een verbeterde vacature, die meer bereik heeft.

Voor welk pakket kies jij?

Verken onze uitgebreide selectie van recruitmentmarketingpakketten!

Neem contact met ons op!

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Artikel

De kunst van een goede salarisindicatie

Een veel besproken onderwerp, tenminste laten we eerlijk zijn dat salaris dat is een dingetje. Want als je een IT-er bent dan wil je het beste uit de kan halen, maar dat beste uit de kan voor jou valt niet altijd goed in de aarde bij de werkgever. En laten we eerlijk zijn, het is […]

Lees bericht
  • blogs

17 mei: Werelddag van de IT

Op 17 mei vieren we de Werelddag van de IT, een dag toegewijd aan telecommunicatie en de informatiemaatschappij. Ik type dit nu op mijn laptop, wat wordt geprojecteerd op twee schermen. Straks heb ik een kennismaking met een nieuwe kandidaat via Teams en vanmiddag een telefonische afspraak met een klant. Een eeuw geleden zag dat […]

Lees bericht
  • blogs

Ben ik een goede ICT-consultant?

Misschien vraag je je het jezelf wel eens af: ben ik een goede ICT-consultant. In de wereld van informatietechnologie zijn er heel veel soorten consultants met diverse specialiteiten. Als consultant combineer je de juiste vaardigheden met jouw technische kennis over de ICT. Bedrijven vertrouwen op deze experts om hen te begeleiden als ze stappen moeten […]

Lees bericht