De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Recruitment Marketing

Worstel jij met het vinden van de juiste kandidaten? Boost je vacature via Bytes en versnel je wervingsproces met recruitment marketing!

Sinds 2022 zetten we recruitment marketing op een succesvolle manier in om uitdagende vacatures in te vullen. Dit doen doen wij door unieke, op maat gemaakte strategieën te bieden om jouw doelgroep te bereiken. Om ervoor te zorgen dat we de juiste doelgroep bereiken, maken we op basis van onafhankelijke data een doelgroepanalyse, waaruit de wervingshaalbaarheid en kanaalkeuze per vacature duidelijk wordt. Denk hierbij aan advertentiemogelijkheden op social media, vacaturebanken en binnen onze kandidatendatabase met meer dan 80.000 kandidaten, waaruit unieke matches kunnen worden gemaakt.

Hoe helpen we jou?

Door een maatwerkcampagne te maken voor jouw openstaande vacature(s). Vergroten we de kans om deze in te vullen. Graag komen wij langs om samen te kijken naar de mogelijkheden voor recruitment marketing. Deze onderscheidende manier van werven maakt Bytes Recruitment specialist in de IT recruitment. Interesse? Neem gerust contact met ons op.

Wat levert het op?

Wij geloven sterk in de unieke kracht van elk bedrijf. Deze kracht wordt vaak pas echt ervaren wanneer men deel uitmaakt van de organisatie, het is wat mensen motiveert om te blijven. De bedrijfscultuur is van onschatbare waarde, niet alleen voor de medewerkers maar ook voor de wereld daarbuiten. Wat maakt werken bij jullie zo aantrekkelijk? Waarom is jullie bedrijf zo’n plezier om mee samen te werken? Wie zijn de mensen achter jullie organisatie en hoe kunnen werkzoekenden zich thuis voelen binnen jullie cultuur? Dit zijn vragen die we graag omzetten in concrete acties door middel van recruitment marketing.

Naast het verbeteren van het werkgeversimago streven we er ook naar om latent en niet-werkzoekende te bereiken. Door deze groep te bereiken, vergroten we het aantal sollicitanten dat van onschatbare waarde kan zijn voor jullie bedrijf.

Kortom, met recruitment marketing zorgen wij voor:

  • Meer waardevolle sollicitanten voor jullie bedrijf;
  • Meer naamsbekendheid en een verbeterd werkgeversimago;
  • Een verbeterde vacature, die meer bereik heeft.

Voor welk pakket kies jij?

Verken onze uitgebreide selectie van recruitmentmarketingpakketten!

Neem contact met ons op!

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Niet gecategoriseerd

Zorg en ICT, beide onmisbaar!

We kunnen niet zonder de zorg en de zorg kan niet zonder ICT. De laatste jaren zijn steeds meer zaken geautomatiseerd en efficiënter gemaakt. Zo hoef je als zorgmedewerker niet elke handeling meer op papier te noteren. Je kan bijvoorbeeld met één knop de medicatie bestellen bij de juiste apotheek.  Dit alles en nog veel […]

Lees bericht
  • Artikel

Zo voer je het beste sollicitatiegesprek!

Nadat het eerste contact met de kandidaat is gelegd en wij deze aanbevelen, voert het bedrijf zelf het sollicitatiegesprek. Jullie zijn immers het beste op de hoogte van de functievereisten, de bedrijfscultuur en kunnen waarschijnlijk direct na het gesprek beoordelen of de kandidaat geschikt is voor de organisatie. Maar hoe voer je nu een effectief […]

Lees bericht
  • Artikel

Recruitment marketing, wat is dat?

Sinds de oprichting van Bytes, is recruitment marketing een onderwerp geweest waar we het vaak over hebben. Zeker binnen de IT-recruitmentbranche, geloven wij in de kracht van marketing. Waarom we hier zo sterk in geloven? Tegenwoordig ligt er enorme kracht in het creatief benaderen van IT-professionals. De vraag naar IT’ers groeit geleidelijk, terwijl het aanbod […]

Lees bericht