De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Ontdek de voordelen van een extern recruitmentbureau!

16 januari 2024
Lize Heijstek

Overweeg je het inschakelen van een extern recruitmentbureau? Wat een waardevolle zoektocht! De voordelen die een extern recruitmentbureau met zich meebrengt, kunnen aanzienlijk meer opleveren dan je waarschijnlijk op dit moment beseft. We delen graag met je wat deze voordelen zijn. Lees je mee?

Tijd is geld

Het werven en selecteren van geschikte kandidaten kan veel tijd in beslag nemen, tijd die hoogstwaarschijnlijk efficiënter besteed kan worden aan andere prioriteiten. Wij zijn Bytes, een extern recruitmentbureau gespecialiseerd in de IT-sector. Onze focus ligt op het ontzorgen en overnemen van het wervingsproces, zodat jij je kunt concentreren op taken die je niet kunt uitbesteden. Wij besteden onze tijd aan het grondig zoeken naar geschikte kandidaten en leggen het eerste contact. Zo kunnen we waardevolle professionals aan je voorstellen, die jouw bedrijf laten groeien.

Kennis is macht

We streven ernaar om op de hoogte te zijn van jouw specifieke behoeften en vereisten. Ons doel is om alles te weten te komen over wie en wat je zoekt. Door deze kennis kunnen we onze intakes en zoekprocessen nog verder verfijnen en specifieker maken. Op die manier zijn we in staat om niet alleen te begrijpen welke technische vaardigheden cruciaal zijn, maar ook welke persoonlijke eigenschappen belangrijk zijn voor een succesvolle match.

Alle skills in huis

Hoewel ons team momenteel bescheiden in omvang is, beschikken we over aanzienlijke vaardigheden en expertise. Met meer dan 12 jaar aan recruitmentervaring brengen wij een solide basis van kennis en inzicht met ons mee. Wij geloven in de kracht van voortdurende groei en hebben de ambitie om onze specialisatie in recruitmentmarketing verder te ontwikkelen, zodat we nog beter kunnen inspelen op de veranderende behoeften van zowel kandidaten als bedrijven.

Ondanks de bescheiden omvang van ons team, geloven we sterk in de impact die we kunnen hebben. Onze ervaring, gecombineerd met onze groeiende ambitie, maakt ons een waardevolle partner voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe enthousiaste IT’ers. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Walter Leenheer!

Opslaan

Gerelateerde artikelen

De kunst van een goede salarisindicatie

Een veel besproken onderwerp, tenminste laten we eerlijk zijn dat salaris dat is een dingetje. Want als je een IT-er bent dan wil je het beste uit de kan halen, maar dat beste uit de kan voor jou valt niet altijd goed in de aarde bij de werkgever. En laten we eerlijk zijn, het is […]

Lees artikel

17 mei: Werelddag van de IT

Op 17 mei vieren we de Werelddag van de IT, een dag toegewijd aan telecommunicatie en de informatiemaatschappij. Ik type dit nu op mijn laptop, wat wordt geprojecteerd op twee schermen. Straks heb ik een kennismaking met een nieuwe kandidaat via Teams en vanmiddag een telefonische afspraak met een klant. Een eeuw geleden zag dat […]

Lees artikel

Ben ik een goede ICT-consultant?

Misschien vraag je je het jezelf wel eens af: ben ik een goede ICT-consultant. In de wereld van informatietechnologie zijn er heel veel soorten consultants met diverse specialiteiten. Als consultant combineer je de juiste vaardigheden met jouw technische kennis over de ICT. Bedrijven vertrouwen op deze experts om hen te begeleiden als ze stappen moeten […]

Lees artikel