De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Ontdek de voordelen van een extern recruitmentbureau!

16 januari 2024
Lize Heijstek

Overweeg je het inschakelen van een extern recruitmentbureau? Wat een waardevolle zoektocht! De voordelen die een extern recruitmentbureau met zich meebrengt, kunnen aanzienlijk meer opleveren dan je waarschijnlijk op dit moment beseft. We delen graag met je wat deze voordelen zijn. Lees je mee?

Tijd is geld

Het werven en selecteren van geschikte kandidaten kan veel tijd in beslag nemen, tijd die hoogstwaarschijnlijk efficiënter besteed kan worden aan andere prioriteiten. Wij zijn Bytes, een extern recruitmentbureau gespecialiseerd in de IT-sector. Onze focus ligt op het ontzorgen en overnemen van het wervingsproces, zodat jij je kunt concentreren op taken die je niet kunt uitbesteden. Wij besteden onze tijd aan het grondig zoeken naar geschikte kandidaten en leggen het eerste contact. Zo kunnen we waardevolle professionals aan je voorstellen, die jouw bedrijf laten groeien.

Kennis is macht

We streven ernaar om op de hoogte te zijn van jouw specifieke behoeften en vereisten. Ons doel is om alles te weten te komen over wie en wat je zoekt. Door deze kennis kunnen we onze intakes en zoekprocessen nog verder verfijnen en specifieker maken. Op die manier zijn we in staat om niet alleen te begrijpen welke technische vaardigheden cruciaal zijn, maar ook welke persoonlijke eigenschappen belangrijk zijn voor een succesvolle match.

Alle skills in huis

Hoewel ons team momenteel bescheiden in omvang is, beschikken we over aanzienlijke vaardigheden en expertise. Met meer dan 12 jaar aan recruitmentervaring brengen wij een solide basis van kennis en inzicht met ons mee. Wij geloven in de kracht van voortdurende groei en hebben de ambitie om onze specialisatie in recruitmentmarketing verder te ontwikkelen, zodat we nog beter kunnen inspelen op de veranderende behoeften van zowel kandidaten als bedrijven.

Ondanks de bescheiden omvang van ons team, geloven we sterk in de impact die we kunnen hebben. Onze ervaring, gecombineerd met onze groeiende ambitie, maakt ons een waardevolle partner voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe enthousiaste IT’ers. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Walter Leenheer!

Opslaan

Gerelateerde artikelen

Zorg en ICT, beide onmisbaar!

We kunnen niet zonder de zorg en de zorg kan niet zonder ICT. De laatste jaren zijn steeds meer zaken geautomatiseerd en efficiënter gemaakt. Zo hoef je als zorgmedewerker niet elke handeling meer op papier te noteren. Je kan bijvoorbeeld met één knop de medicatie bestellen bij de juiste apotheek.  Dit alles en nog veel […]

Lees artikel

Zo voer je het beste sollicitatiegesprek!

Nadat het eerste contact met de kandidaat is gelegd en wij deze aanbevelen, voert het bedrijf zelf het sollicitatiegesprek. Jullie zijn immers het beste op de hoogte van de functievereisten, de bedrijfscultuur en kunnen waarschijnlijk direct na het gesprek beoordelen of de kandidaat geschikt is voor de organisatie. Maar hoe voer je nu een effectief […]

Lees artikel

Recruitment marketing, wat is dat?

Sinds de oprichting van Bytes, is recruitment marketing een onderwerp geweest waar we het vaak over hebben. Zeker binnen de IT-recruitmentbranche, geloven wij in de kracht van marketing. Waarom we hier zo sterk in geloven? Tegenwoordig ligt er enorme kracht in het creatief benaderen van IT-professionals. De vraag naar IT’ers groeit geleidelijk, terwijl het aanbod […]

Lees artikel